shit

Jag o Oscar har precis varit nere på elektronikservice.. Blev en finfin tv..

Ikväll blir det bowling i vetlanda..  Länge sen jag bowlade, o jag är ju inget vidare på det.. men det blir säkert skoj. Men det verkar som att oscar vill ha mig o köra.. varför? varför?

funderar på om jag hinner med en solning innan dess, men det ser nog rätt så mörkt ut.. eller blekt..

tillbaka

Tillbaka på bloggen efter ett kortare jullov!

Allt julfirande är avklarat o nu är det snart dags för nyår..

Oscar jobbar idag så jag har pluggdag.. Går kanske inte så bra med tanke på att jag sitter här o att jag har hunnit rensa ur min garderob. två hela kartonger.. så nu finns det plats för nya kläder igen..

Ska iväg o köpa mat så jag kan göra pannbiff m sås o potatis.. är så oerhört sugen!

har börjar drömma så oerhört konstiga drömmar. hoppas att de försvinner snart. blir så förvirrad!

svårt att hålla

O jag som inte skulle shoppa mer innan jul.. Var i vmo med mamma igår.. Vi köpte ngt i varenda affär som vi var inne i.. Hittade min efterlängtade förklädesklänning, visserligen svart o inte i samma material  som jag hade tänkt mig, men den blir bra iaf.. Bara det att den är rätt lik en klänning som jag ska få av oscar i julklapp, funderar på att byta den. hittade jättefin jacka på veromoda lite kortare, a-linjeformad.. Hon som jobbade hade en typ sån fast nästan finare, ångrar att jag inte frågade var den kom ifrån.. men tänkte inte så mkt på det då.. kanske har den här nere. på people. får ta en sväng dit senare..

skulle egentligen iväg o handla mat, men det är det tråkigaste som finns. får ta det när oscar kommer hem..

taggad

första dagen på jullovet.. kanske inte direkt ng lov eftersom jag har pluggat hela dagen. Läst ut en bok, just two to go..

Väntar på att oscar ska komma hem.. Han har varit o skaffat sig en tatuering. så nu är han en sån där hårding.. Han sa att den blev bra, ska bli väldigt spännande o se..

Blir våfflor sen! Goodie!

I väntan på Prison Break

träningen är över o väntar nu på att oscar ska komma hem o på att vår serie, prison break ska börja, hoppas att den går idag..

hade lagtävlingar på träningen, rätt kul!

på fredag blir det som sagt avslutning med innebandyn, o just nu ser det ut som att julklappen blir riktigt bra! hoppas, hoppas!

det var det

var inte så himla jobbigt o läsa de där arbetena iaf.. skönt o ha det gjort..

nu ska jag börja pyssla, fixa julklappen till innebandyavslutningen!

tjarå.

måste läsa arbeten

men det är så himla tråkigt o börja.. så jag bloggar lite... som vanligt när det är ngt som jag inte vill göra.. måste läsa det till imgn, ska ha seminarie då. verkar som att det är ett rätt bra upplägg på det seminariet, verkar inte allt för hårt.. o det är min sista dag i skolan innan lovet! Wiii!

Nu då, läsning Emma!

seega söndag

har varit en sånhär lång o seg söndag, det känns inte som klockan går framåt, men ändå hinner man inte med ngt.. eller rättare sagt: man orkar inte med ngt.

gårdagen däremot var händelserik.
jag o oscar var o julhandlade i jkpg på för o eftermiddagen.. jag hittade alla mina julklappar från oscar.. jättesmidigt att bara gå där o välja o han betalar sen.. I LIKE!
va rätt lungt med folk på förmiddagen, men efter vårt race på hm, a6, var det ngt fruktansvärt med folk när vi kom ut.. tur att vi hunnit med allt innan, annars skulle nog varken jag eller oscar orkat med..

hem o duscha o fixa sig iordning.. jag o oscar hade bestämt oss för att ha glöggfest hemma innan vi skulle ner till kulturhuset. Var massa folk kändes det som.. o det gick rätt villt till också..
ner till kulturhuset, gick sist hemifrån efter att ha fått städhjälp från oväntat håll, tack så mkt! tog en sväng förbi milano, oscar va hungrig, sen mot målet.. massa folk o lång kö. jag o oscar såg en annan dörr, inget fok alls. drog med mig oscar o tänkte att här måste det gå att tjata sig in, inte en människa där.. sagt o gjort.. kom fram o han var först lite tveksam, men efter min övertalan o oscar ngt mummlande vädjan kom vi in, billigare med. men det visste vi ju inte då.. kom in tidigare än de som gick ner tidigare än oss. men det är ju tur att ngr är ärliga o står i kö!

bara två dgr kvar i skolan! ska bli så skönt att inte behöva åka in dit mer, visst jag måste ju plugga hemma, men det kan jag ta..

blir en händelserik vecka, klippning på tisdag, slutar skolan, oscar ska taggas, uppesittarkväll, julafton. jodå, det kommer att bli en bra vecka!


börja sy

har satt mamma i arbete. Hon ska sy denhär urgulliga förklädesklänningen till mig!
Måste bara leta reda på en tygaffär först.. Ngn som har ngt tips?

förkläde

stora bak- o städdagen

har varit en bra dag! mamma var här o bakade lussekatter medan jag städade lägenheten. nu är det verkligen julfräscht!

ska snart iväg o spöa huskvarna.. hoppas jag.. tränarna sviker ju.. men det löser sig nog iaf, om alla bara kämpar.

Längtar tills imgn, blir en kanondag, mina favoritsaker!! först shopping i jkpg (med säkert maaaaassor med folk) o sen blir det julpub, ska ha lite glöggfest här hemma först. är såå laddad!

Önska oss lycka till på matchen!

färdig!

sådär ja. då var julklapparna inslagna!
de hade ju julklappskväll på förkväll så fick lite inspiration där!

julklappar
^ en del av julklapparna

hoppas att oscar har vunnit matchen, han kommer nog hem snart o är lite sur på att jag aldrig va o kollade på matchen..


inslagning

vecka i skolan är avklarad! gick en hela timma idag.. bara upp o vända i stort sett..

sitter o fixar med julklappen jag ska ge bort nästa fredag på innebandyavslutningen. Hoppas att denna hemliga person blir glad o tar allt på rätt sätt.. har varit krångligt att komma på ngt, men nu äntligen!

Funderar på att börja slå in julklappar i väntan på dagens julkalenderavsnitt, det blir nog så tror jag. o ingen hockey, känner mig inte sugen plus att oscar tog bilen o sandra inte ska titta så jag får gå bort, o se det orkar inte jag!

Imgn blir det stor städardag, ska försöka locka hit shopoholic-mamma.. Hon kan behöva en paus från allt shoppande..

Äntligen Emmakväll

Nu är det snart dags. Ska få bildningsstudierna ur världen, finns det ngt bättre!?

Efter det hem till Oscar, vi har "Äntligen Emmakväll" som Oscar har döpt tisdagarna till!
Blir vår favvomat, tacos ;)

doftar som en pepparkaka, jul!?

Äntligen har jag fått ta en dusch. ja, jag vet det låter äckligt, att man får vänta så himla länge på att ta en dusch så man får längta så..

Har bakat pepparkakor hela dagen o visst doften är god för stunden, men att gå o stinka pepparkaka på träningen är faktiskt ingen höjdare! Har konstaterat att jag är den bästa pepparkaksbagaren, o den smartaste också ;)

Imgn är det debattseminarie på bildningstudierna, that means no more of that shit till spring!
Så skööönt!!

måste ha avkoppling

Arbetet hit o arbetet dit, blir helt snurrig. Så nu anser jag mig klar med det.

Tänkte koppla av med lite Betapet, va länge sen nu.

Längtar tills imgn: pepparkaksbakning. Då är det jul på riktigt!

peppear

Sköna söndag?

Har pluggat hela förmiddagen o eftermiddagen fram till nu, så är den verkligen så himla sköna?

Har ett arbete som ska vara klart imgn, mailar det fram o tillbaka mellan oss (eftersom även detta är ett grupparbete) hela arbetet är färgglatt med alla ändringar som vi har gjort hit eller dit. Men just nu ser det ut som att vi kommer få ihop det iaf. Skönt det! Har varit lite liv på vägen om man säger så..

Första julbordet är avklarat. Var på Vrigstad Wärdshus med Oscars jobb i fredagskväll. Allt var som vanligt, spriten flödade, men istället för att behöva servera var jag nu en av dem som fick lov att sitta still o njuta! Maten är ju inte min favorit men köttbullar, prinskorvar, ägg o julskinka går ju alltid ner.. Längtar till julafton o den RIKTIGA julmaten.

Gårdagen var hyfsat seg.. Även att jag inte söp mig själv under bordet.. Räcker visst med det lilla nuförtiden.. Kollade på tv o film o hann med en pizza. Fick besök av världens fullaste kille. Jag blev svinförbannad o bad Oscar kasta ut honom. Tror dock att han förstörde busken utanför vårt fönster, knakade rätt rejält i det.. Nån jäkla spärr måste det väl finnas i alla?
Daniel kom förbi sen o vi spelade alfapet o plump, trevligt!

Satt o gjorde arbetet långt in på småtimmarna i går natt, kan inte somna på kvällarna, jobbigt..

Undra vad jag ska käka för mat idag.. Oscar är i Waldemarsvik o spelar hockey o kommer inte hem förräns sent.. Boring..

Mittwoch

Tur för mig att jag är ledig imgn, hade aldrig kommit upp annars. Busschaffören litar nog inte heler riktigt på att jag ska orka upp, när vi är i jkpg tänder han alla lampor som finns i bussen, BLÄNDAD!

Kom en bit på vårt arbete igår, går visst snabbare än vad vi trodde.. Hoppas att vi blir typ klara idag, tror inte det tyvärr...

Ingen match i helgen så kan gå på julbord utan dåligt samvete, bra!

tisdagmorgon.

Sitter o försöker ladda inför lektionen som börjar snart.. Går inte så bra.. Hatar att gå upp såhär tidigt! Fattar inte just nu hur det ska gå sen när man måste upp tidigt varje dag, men tror att jag kommer o bli piggare med åren, hoppas!

Måndag

kom precis hem från träningen. skönt o få springa lite.. lårkakan (som inte syns!!) börjar försvinna, skönt det!!

har varit i jkpg (idag me..) o handlat me mamma. hon ringde o frågade om jag ville hänga me, hennes dörrar hade kommit.. hittade en julklapp till oscar, dock hemlig o två julklappar till mig.. weee!
hittade ett par nice skoletter på din sko, men köpte aldrig dem, får tänka på det lite.. känns lite mer som mig än de andra röda..
skolettdinsko

^ nice


har gjort upp värsta taktiken för hur jag ska få tag på skinnjackan till oscar imgn. men den är hemlig, hoppas att det lyckas!

H&M:s gift of the day

Den här snygga skinnjackan ska jag kuta iväg o köpa till min käre Oscar på tisdag.
Vilket kap!

skinnjacka
 


Första härliga advent

Det ser mer ut som vår ute, men det ska bli så skönt o mysigt med julen!
Längtar redan, har nog världens bästa jultraditioner tror jag..

Har varit o kollat på systeryster, är luciakandidat. Men det blev inte hon som blev framlottad som lucia. Hann med en sväng på julskyltningen också. Fick en gran av mamma o pappa, en gjord av ståltråd, alldeles lagom emma-julpynt. Hatar stora porslinstomtar o massa annat klassiskt julpynt. Men när jag kom hem o skulle fälla upp den va den sönder :(
Efter det blev det en god adventsfika på melins!!

värktablett?

min kropp värker!
- jag har fått mitt livs första lårkaka, o det gör ont! bodafors fick spö iaf! (jag me dessvärre) vann me 7-3!
har varit i ullared idag me oscar, vi gick där o haltade, oscar va också skadad, så det måste sett rätt roligt ut!! va så fasligt me folk o alla ska dra med sina kundvagnar överallt, blir förbannad!

hittade ett par röda skoletter, jättefina. men var alldeles för trött för o prova. men sen när jag kom hem hittade jag precis samma på shopaholic, fast dubbelt så dyra!! sitter här o grämer mig för de är väldigt fina! försöker intala mig själv att jag nog inte skulle använda dem så mycket iaf, men det verkar inte som att jag tror på mig själv..


^ varför orkade jag inte?

matchdag

har varit på blixtvisit i jkpg. skulle köpa oscars xbox 360, fick det inte till spec.priset, för gamla spel sa han, BULLSHIT! fick ju lite för mitt ps2 iaf..

Nu ska jag snart iväg o spöa bodafors, o denna gången ska det ske! ingen sån där larvmatch som förra va!! Om jag ska missa idolfinalen så ska jag göra det för en bra anledning, dvs VINNA!

Sen när jag kommer hem ska även marcus ha vunnit så det så!

RSS 2.0