kaos!

Usch så det snurrar i huvudet. miljoner saker o tänkapå o trots allt det som jag har läst känns det inte som att jag kan ngnting.

hatar lärare som inte kan planera. eller kanske är jag som inte kan planera. det blir iaf tusen saker att göra samtidigt. massa seminarier som man förväntas vara såå förberedd till, arbetet som inte direkt skriver sig själv o det är faktiskt inte så lång tid kvar till tentan.

ikväll äntligen träning minns inte när jag tränade innebandy senast. fast kanske blir lite sen.. sandra har dragit med mig på klädparty igen. vet redan nu att jag inte komer hitta ngt, mest tantkläder. men det kan vara rätt ul ändå o kolla lite..

tjatja

om o om igen

åhh. blir så trött på allting. spelade match. var asmkt bättre ledde med 3-1 o förlorade sen med 5-3. det är bara vi som lyckas. inte kul.

sitter hemma hos sandra o mattias o kollar på ngn himla film. när mörkret faller. eftersom jag hatar film har jag gett upp. är en hel timma kvar o de bara slåss hela tiden. är trött på våld. funderar på att kolla på pokerfejs ist.. verkar mer vara min kategori.

nu börjar jobbiga veckan. har massa med seminarier o arbetet kvar. det är bara o bita ihop. in o kötta.

bra men konstig

vilken konstig kväll.

egentligen skulle jag bara va hemma själv o inte göra ngt. gick bra fram till typ kvart över åtta. sen tyckte jag att det var så himla långtråkigt o jag var mer sugen på o festa o dansa litegranna.. ringde till elin o frågade vad hon gjorde o om vi skulle ner till kulturhuset. hon skulle dit så jag hängde på. Snabb iordninggörning o pimpla lite vin innan angelica. var där vid typ tio o satt o snacka o lekte massa kostiga lekar.. Tillslut ner mot kulturhuset vid halv tolvtiden.. Där var det också konstigt men bra. fast det är klart, de spelade väldigt konstig musik. Det kändes som att det tog snabbt slut där nere. Jag o Martin tog o promenerade hemåt eller ändrade sen kurs mot viktor. Var trött o vänta på allt o alla. Ångrar mig nu i efterhand. Har fått för mig att jag kan rädda världen om jag bara är i närheten. Eller iaf Oscar, blev inte riktigt så. Så gissa vad: det blev ett vääldigt konstigt slut på kvällen.

äntligen träning

så ja. helg. faktiskt inget som är efterlängtat. har ju varit ledig typ hela veckan o det faktum att det är helg betyder att jag ska ha fått jättemkt gjort av allt det som finns att göras till skolan. tyvärr är det inte riktigt så.. Vet att jag är helt insnöad på mitt arbete, men det är så det är o gå på högskolan, iaf för mig.

Om typ en timma ska jag iväg o träna på gymmet. första träningen på typ två veckor. får se hur det går. mamma o lotta ska med. sen ska jag hänga med dem till vetlanda, ska visst hämta lottas nya säng.. Men först ska jag göra ngt så ovanligt som att skriva på mitt arbete.

tata.

schyssta puckar!

Vad skönt att jag lånade den bärbara datorn. Har fått halva arbetet skrivit idag. Still a long way to go, but still..

Var med mamma en runda på stan. Tur att Sävsjö är så pass litet som det är för jag höll på o frysa häcken av mig. Kollade på people o där fanns inget roligt alls. vill ha nya fräscha kläder. Inte bara massa rea överallt.

Förresten har jag fått sommarjobb! Catarina från Sörensen ringde o frågade om jag ville jobba på kontoret där i sommar igen. Skulle bli typ 5 veckor. Klart jag ville! kanske inte så lång tid men blir mer betalt än om jag skulle jobba tio veckor på värdshuset. Hatar att slita för skitlön! Plus att sörensensjobbet är tusen ggr roligare! så det så.. Det känns så bra!

Nu längtar jag till nya favoritprogrammet Hello Africa, missa inte! Grät hela förra avsnittet o idag ska Mattias få en son.


outfits

gillar starkt att kolla massa outfits på outfits.se. hittat ngr som jag gillar håll till godo_

Outfits.se Outfits.se Outfits.se Outfits.se


filmen om mitt liv

skönt o äntligen må lite bättre. t.o.m. så bra att jag orkat med ett besök i vrigstad. har varit o lånat en bärbar dator. har fått för mig att mitt arbete kommer att gå mkt bättre o skriva om jag har den o när jag har fått för mig ngt kan jag inte tänka på ngt annat än o få som jag vill. det betyder att det inte gåt ngt vidare med arbetet idag heller. en sida skriven idag, bara åtta kvar. imorgon ska jag vara jätteduktig!

kollade på lite filmer från min och charlottas barndom. Handlingen är följande i timma efter timma: Lotta är en lite tjockis (tänk sumobrottare) som springer runt o tar all uppmärksamhet. I desperata försök att få tillbaka uppmärksamheten springer jag runt o skriker o lever o förstör det mesta som charlotta håller på med. Jag är alltså ungefär som han den där fågeln på julafton..  De flesta avsnitt slutar med att jag tjatar på mamma o pappa att det är min tur o filma eller att jag vill kolla på mig själv på tv. o de tröttnar.. men jag är inte bitter!

nu dags för girlicious.. oc & top model.

puuh. semlepaus

har fått ihop knappt en sida på mitt arbete. ska bli tio. o alt är utspritt så har fått ihop kanske tio rader. har läst allt jag har om dessa två principer. börjar förstå vad det handlar om men fattar inte hur jag ska få ihop det i mitt arbete.. ähh nu ger jag blanka sjutton i det här för idag. orkar inte mer.. fortfarande ingen ork..

nu semledags!! oscar var så gullig o köpte med sig det hem till oss. i like, a lot!

återigen sjuk

hatar o vara sjuk. o nu har jag varit det riktigt länge. o jag som aldrig brukar vara sjuk. tror att det är stockaryds fel. var ju där o kollade på meldifestivalen i lördags. o det var kalltkallt. så när jag kom hem från skolan igår hade jag 39 graders feber, igen. o jag som inte har tid att va sjuk har massvis i skolan. ska börja lite på mitt arbete: likhetsprincipen vs. generalklausulen i abl - komplement eller.... som ni förstår väldigt intressant.

melodifestivalsdags

på ngt så otippat ställe som stockaryd. eller tocken som de hippa säger (oscar). märks att man ska ut på landet för oscar ha tjatat på mig ett par långkalsonger!! o vi ska va inomhus. gulligt att han bryr sig men hallå! oscar o grabbarna ska spela poker o jag o elin ska digga melodifestivallåtar o svulla med godis o chips. har redan svullat tillräckligt idag kan tyckas. men det är ju lördag o det är min godisdag. gäller o passa på.

nu ska jag gå o bli lite smart(are) o kolla på postkodsmiljonären.

sjuk.

o det är så himla tråkigt. har legat på soffan hela dagen o svettats o frusit om vart annat. tur att jag börjar bli frisk.. har bara lite feber kvar. det är säkert det där äckliga tågets fel. alla människor som snorar o hostar. o alla dessa handtag. tycker det är asäckligt. tror jag har lite bacillskräck. nu ska jag gå o lägga mig i sängen istället o hoppas på att den här sjukt tråkiga dagen tar slut. ska även hoppas att jag är frisk imgn!

förbaskade långvecka

min att göra lista bara växer för varje dag. massviss i skolan. verkar aldrig som att det kommer ta slut. o hur mkt man än läser varje dag kommer det nytt som ska läsas. går mån-fre denna vecka. absolut inget som jag är van vid. det är onsdag o jag är helt slut!

idag är det alla hjärtans dag. vet inte om jag tycker om det eller hatar det. får bestämma mig efter ikväll. får se om oscar tycker att jag är speciell o värd o uppmärksammas. vet att det inte är sakerna som räknas. men i'm a material girl. ska till sandsjöbaden när jag kommer hem från skolan iaf. morfar skulle bjuda om jag förstod mamma rätt på det stressiga samtalet. schysst tycker jag!

tjatja


härligthärligt men farligtfarligt

vilken trevlig kväll! hade jättekul!
skulle vara nykter. men så åker den där mintuun fram o då tar det högst fem minuter innan jag är på den.. skulle inte sjunga karaoke heller. stod nog där ungefär helakvällen uppe på den där miniscenen. också det askul. inte för att jag kan sjunga. gillar nog helt enkelt att stå på scen. vilket iofs är lite lusigt. men det beror kanske på sällskapaet. jag vet inte..

nu är det dags för match mot huskvarna. ska bli väldigt intressant att se hur det går. med tanke på att hela laget höll igång igår. mitt huvud är inte så sugen på match. men det får gåå!

lölölördag

sköna slappa lördag. än så länge..
även gårdagen var slapp o skön. kände inte för att gör ngt. så jag o oscar delade på en pizza, käkade godis (lördagsgodis) o kollade på så ska det låta o a night at the museum. riktigt bra tillslut.

nu tjatar oscar på att vi ska åka iväg o sola. bli lite bruna o fina.
kanske tills ikväll då det blir bowling o melodifestival o käk o karaoke.
hoppas att det blir bra. o jag ska va nykter har jag bestämt.

imgn dags för match. tur att den är på eftermiddagen för jag är ju inte morgonpigg.
tjatja

lite mindre glädje

fast fortfarande glad. huvud värker dock. kan bero på att ögonen är väldigt överansträngda. fick ju den diagnosen hos optikern igår. inte konstigt så mkt som jag läser. kanske är förtjänt av en paus. hjälper nog inte bara. med tanke på att jag nyss haft lov.

elin frågade om jag inte ville hänga med o kolla på hockey, ha i levhovda. lockar men min huvud pallar inte. en annan gång. en annan gång.

en massa glädje..

jättemkt roligt har skett sen sist.

  1. jag har fått reda på min tenta. endast 4 fel! wiie! vilket betyder a o vg. jag är glad o stolt! snart får vi reda på den andra med. hoppas att det gick lika bra.
  2.  vi vann mot vrigstad med 3-2. o vi va så himla bra! kul o förstöra lite, de hade fortfarande chans o vinna serien.. typ. osså va det i virgstad me, med massa publik
  3. jag har köpt en ny telefon. lg m touch-knappar, lyxigt. ingen radio dock. jag har blivit lurad! nu ska jag hem o leka lite med den.
  4. vi hade en kul träning igår. mer sånt!
  5. jag har slutat skolan för den här veckan o imgn är det fredag! o massa program väntar på mig hemma på hårddisken som jag spelat in men inte hunnit o kolla på.
  6. hittade två par byxor som ska sys av o lite annat smått o gott på stan igår.

ja. det känns bra nu helt enkelt. nu mot bussen o hem till mamma som lovat att laga mat till mig.
guu så gulligt!


matchdags

nu är det snart dags att åka till vrigstad för säsongens sista derby. är laddad till tusen o vill verkligenverkligen vinna! om vi kämpar som vi kan så tror jag att det kan gå vägen. men vrigstad är säkert sugna på revanch med tanke på förra matchen..

en bra händelse idag: jag har läst ut min första bok i assrätt! finally!

imgn börjar skolan igen.. segt men bra på samma gång.. kanske fattar att det är på allvar då o sätter igång o läser på allvar. nu är jag glad bara jag läst ut en sida, fast jag knappt minns vad som står.

önska oss lycka till! byebye

början på ngt jobbigt?

måndagen snart avklarad. har varit o tränat o nu sitter jag här med meja spinnande i mitt knä. verkar vara på goshumör o då gäller det att passa på.. träningen var asbra så nu är alla sjukt laddade inför mötet med vrigstad imgn!

bara en ledig dag kvar innan skolan börjar igen. denna kursen verkar jobbigast av de som vu har läst hittills. det verkar iofs alla vara i början men det brukar ordna sig. hoppas att det är så med denna också.. försöker plöja böcker.. men utan ngn större framgång. fast har mindre än hundra sidor kvar i den första nu! yes! m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, m, (så nu har meja skrivit lite på min blogg me)

nu ska jag försöka hitta ngt o äta i vårt oinspirerande kylskåp o sen vänner. blir jobbigt vid åtta tre program som jag vill kolla på, guu vilket problem!

förresten, på lördag blir det bowling o karaoke, nu har även jag o sandra anmält oss..

slutet gott allting gott.

slutet på armageddon är på i bakgrunden. lyckligt! inte världens bästa film, men ett lyckligt slut tackar man ju aldrig nej till.. blev bruce den allsmäktige innan. den var mer min smak! o innan dess, denna melodifestival. no comments. tyckte inte att ngn var bra alls. eller jo en del var bra, men hade väl inte så mkt o göra där..

har varit i jkpg en sväng med oscar. vet inte rikigt vad vi skulle göra där egentligen.. kollade iaf på massa mobiler. har nog hittat en jag vill ha nu. lg ke800. rikigt nice o verkar lika bra som sonyericsson. we'll see.

nu till sängen o sova riktigt gott! nattinatti

förkväll

som ni kanske märker har jag långtråkigt.. fast jag orkar inte göra ngt för det. skulle kunaa gå till gymmet o förbränna lite. men orkar inte det heller. skulle va rätt skönt o stå på en maskin o svettas o kolla på förkväll.. men det är säkert asmkt folk där så den som jag vill ha är säkert inte ledig.. just det, mamma skulle ju dit på instruktion så då är den garanterat inte ledig. skulle åkt för ett tag sen då.. jag är nog inte sugen trots allt. kanske imgn på morgonen. eller.. får se.. jag är lat.

snart börjar förkväll. bara gynning o berg är där så ska jag kolla! dom är så himla roliga!!

har läst 40 sidor idag. tycker att jag läser o läser, men jag kommer ingen vart!! kan vara för att jag ha tv på i bakgrunden. men det blir så tyst o jobbigt annars.

min kära..

..telefon.. nu är den borta för alltid :( har ringt överallt o den finns inte.. har spärrat den så nu har inte ens en himla tjuv användning för den! mohaha!

långdag

idag kommer bli en lång dag. oscar jobbar nu o sen ska han iväg o spela hockey i skillingaryd. o jag har ingen bil så jag kommer ingenstans! kan iofs vara bra med tanke på att det finns rätt så mkt saker att göra här hemma, tråkiga men många.. typ plugga, stryka, laga mat o städa.. har redan börjat städa lite.. startade vår polack som har städat vardagsrummet åt mig. jobbigt att hon inte kan damma o ta mattorna bara.. shit nu river katterna mitt hem låter det som.. inte bra!

var i ullared igår. inget folk så det var lungt o skönt! det enda roliga som inhandlades var ett par svarta vårskor med rund tå o liten kilklack i trä. precis sånna som jag ville ha! o även ett riskspel. så nu kan vi spela det även när vi inte spelar det med karin. fast de har gjort om uppdragen. inte alls lika roligt. så funderar på att skriva av de gamla..

nu ska jag gå o ha nagelvård o sen måste jag hitta min telefon. sista chansen nu annars måste jag köpa en ny :(

RSS 2.0