fina jackan..

fast ful bild.. kanske ses ngt utav min nya favorit!?


jackannn!

värsta planen..

.. har jag fått ihop inatt.. drömde hela natten om hur jag skulle få tag på den vita w850i.. schysst att jag fick se saras. vill inte alls ha en svart längre. men eftersom himla 3 har lagt beslag på varenda vit mobil så finns det nog inget annat än o traska dit o be om att få köpa en sådandär vit. kom på att jag kunde köpa en med kontantkort eftersom jag fortfarande har mitt abonnemang kvar. inte dyrare än på ngt annat ställe faktiskt. bara det går o låsa upp den på en gång så att jag kan använda den. får rota lite i det där.

har kommit på att jag vill ha dendär svarta tröjan som jag såg på vila förra veckan. funderar på att åka till vetlanda för de borde ju ha den på hem&vila. men det kan jag ju inte göra. eller?
ska ju o shoppa imgn. i ullared. fast där blir det ju bara massa tråkiga grejer som tvål o tandkräm o såntdär. inga fina tröjor där inte :(

förlorad

ser mer o mer ut som att min kära ägodel är förlorad. surt o behöva köpa ny. fattar inte riktigt vad jag vill ha.. jobbigt jobbigt.. o framför allt så himla onödigt!

träningen avklarad. o jag är assur. blir tokig på dessa höjdbollar. jag som var så himla bra på dem en gång i tiden. den tiden känns långtlångt borta. tyvärr. får öva här hemma i lägenheten -eller inte.

nya tag?

ska jag göra detta till en riktig pluggvecka. inte sugen alls. men vet att jag kommer ångra mig om jag inte gör det. så det är bäst att försöka..

ska försöka vara detektiv först. hoppas att det går bra! wish me luck!

vilken jäkla helg

söndag. sent men tror inte jag kan somna än på ett tag. har sovit hela dagen i dag. eller jag var ju en sväng på bio med. göta kanal, lite överdriven tycker jag. o eftersom jag inte har sett ettan fattar jag inte alla skämt. (ovanligt?)

var utgång igår. jkpg o huset. var först inte sugen alls. men det blev bra sen när kvällen kom. farligt med mintuu. smakar inget o går snabbt. mot huset i jkpg. ok! träffade på ida, erika o nettan. glad överraskning! dans, dans o dans. riktigt kul för en gångs skull. mot mat innan bussen. var inte så uppskattat. men allvarligt så himla många gånger som jag har fått vänta på alla andra.. då tjyven måste jag väl få komma för sent ngn gång.. blir arg!

fredags var det match. no comments! sen ner till värdshuset. hade varit dragning o sen spelade johan, joel o ola. har aldrig hört förr!? mkt folk o alldeles lagom trevligt!

favoritdag?

idag är det då den här fredagen som alla människor bara ääälskar. så också jag? just nu känns det som att alla dagar är fredagar så det börjar bli lite segt. osså har vi match ikväll. visst det är kul, men det är ju inte så att det blir ngt fredagsmys hemma.. eller ute heller för den delen. var ngt nere på värdshuset ikväll. men vår match börjar åtta o om jag ska göra mig i ordning o så efter är jag klar tidigast 10. o tyvärr är det ju så att allt inte håller på särskilt länge i vår lilla stad. kanske är som det där testet ändå, att alla är pensionärer..

ska snart iväg till vmo. ska hälsa på farmor som har hamnat på sjukan. har bytt höft om jag har fattat saken rätt. kanske hinner med o köpa två växter till toan. de två som jag har där nu, flyttade från vardagsrummet, passar för det första inte riktigt i en våtrumsmiljö o för det andra så kommer de nog att dö där eftersom de behöver mkt ljus o torka. konstigt att jag kunde döda en utav dom innan. de måste ju ha stormtrivts här. ljust o torrt! nu dags o fixa till mig. undra om det blir den nya kavajen. om. då kommer jag lägga ut den här!

pensionärer?

Gjorde ett test http://www.teleadress.se/default.jsp för o se vad adressen säger om hur jag o oscar är.. Blev inte alls roligt. nu måste vi snart flytta här ifrån

Utmärkande drag:
  • Pensionärer  långt ifrån!
  • Yrkesutbildade nja.. påväg
  • Singlar absolut inte!
  • Låg- och medelinkomsttagare just nu ja..
  • Hyresrätt småstäder och industriorter en bostadsrätt! inte rätt där heller!
  • Kvällstidningsläsande jo det är ju sant. men läser morgontidn me!
  • Traditionalist och kollektivist nee. det tycker jag inte

Testet hade fel! Så jag struntar i det!


en shoppingdag är en bra dag

var en bra dag igår. jag gjorde det som jag gillar allra mest: shoppade!!
finns så oerhört mkt fint nu! blev helt kär i en typ a-linjekavaj från gina. köpte först en svart kofta, a-linje. men efter att ha tänkt efter i ung. 5 minuter var jag tvungen o gå tillbaka o testa den där kavajen. jag var säld på en gång. det var inget annat än o lämna tillbaka den svarta o köpa den beiga. en scarves fick hänga med också. med döskallar. inte för att jag gillar döskallar. tycker att det är rätt uttjatat. men det var så fina färger. passade perfekt med min nya kärlek. hittade även en grå a-linjeformad tshirt på hm som fick hänga med hem. o ett halsband med en stor svart kula.. typ som den jag hittade i Polen i underjorden.. blev även ett par skor, gubbmodell. typ. o en ny lampa från ikea o nya växter som står i vardagsrummet tillsammans med den nya fina lampan. som sagt. det var en bra dag! o om ni inte har märkt det är jag helt såld på alinjeformen.

ikealampa
^nya lampan

hann även med att fixa böcker till nya kursen. kanske ska gå o läsa dem nu.. hinner med en betapet först, det var lääänge sen!

filmdag

min andra lediga dag. sitter med mamma o lotta o kollar på filmer från när vi var små. fast jag börjar bli stor nu o då är det inte lika kul längre.. jag o lotta hade nyss värsta långa luciauppträdandet. jag hade inte insett att jag inte kunde sjunga då.. det låter verkligen hemskt.. o nu har jag blivit kortklippt. uschusch!

ska se om jag får med mig dem ut o sola snart..

imgn blir det jkpg o fixa böcker sen shopping. hoppas att det finns det som jag vill ha. tjarå

måndag o jag är ledig!

Efter två jobbiga tentor har jjag nu äntligen lite skön ledighet! börjar inte förrens onsdagen den 7 feb! ska iofs in till skolan på ons för o fixa lite böcker o så till nästa kurs som jag ska börja läsa nu.. men ändå såå skönt. ingen press just nu!

mötte vetlanda i lördags. oavgjort. men son oscar säger en vunnen poäng på bortaplan är lika med vinst. Ibland är han rätt klok.

Var hemma hos mamma, pappa o lotta igår o lagade mat till dem o sen kollade vi på massa filmer från när vi var små. jag är helt galen. o inte snäll mot charlotta. fast väldigt rolig! JAG hade kommit på att man kan spela in det på hårddisken o sen bränna det på dvdskivor. mattias fick det i julklapp, o det hade varit jättedyrt o fixa. nu har JAG fixat det, nästan gratis!


O vi vann!

Så jäkla gott! Skönaste segern i hela min innebandykarriär! Vann mot Vrigstad, min förra klubb med 4-2. Jag är så lycklig! Match imgn igen, mot Vetlanda. Då ska vi vinna igen! Fast jag har sån träningsvärk.

Osså är tentan avklarad. Tror att den gick bra, men jag är inte helt säker.. Men jag gjorde så som jag tror att det skulle va. skulle va så skönt om det gick bra..

Så imgn blir det städning!? Ser ut som... ligger lite efter i städandet efter allt pluggande. Så vi har fortfarande jul hemma. för inte får oscar för sig att plocka ner det alldeles själv.

Nu ska jag se om jag kan somna, i mitt lyckorus.

nu är det snart dags..

ska snart iväg till jkpg o göra tentan.. försöker få in det sista nu.. ute i god tid? nemen, jag tror jag kan det. hoppas!!

sen blir det att stressa hem till sävsjö för o spela mot vrigstad. vi ska vinna, shalalalala!

önska mig lycka till med dagen!

desperate housewives

var bara tvungen att göra det här testet. jag som älskar desperate..

o jag blev:

bree

Bree van de Kamp.

Du är en god mor och en god fru och gör allt för att behaga din familj. Dina grannar avundas dig men kan också skrämmas en aning av ditt överförnuftiga jag.

Du gillar:
Public service, storhandla, brodera, trädgårdsskötsel, baka kakor.

Du gillar inte:
Dokusåpor, Long Iceland Ice Tea, Christina Aguilera, lägenheter, otacksamhet.

O hon som är mest galen av allihop..  fast om man tänker på det är det så väldigt väldigt passande.

lalalala.. shopping..

det som skulle bli en sista pluggdag blev ist en shoppingdag. älskar rea. särskilt när man hittar ngt med. finns ju även så himla mkt nytt i affärerna som är jättefint. lite dyrare dock. inte lika roligt. hittade även oscars svarta skinnjacka. han har aldrig sett den, jag har bara berättat att det är en sån som jag har antagit att han vill ha. chansade o köpte den. han blev en rikig hårding! så nu är jag typ pank ett tag. funderar på att dra med mig oscar till stan nästa helg. finns ju så mkt som sagt!

imgn då. tenta. håller på med de sista finslipningarna nu. hoppas att det går bra. o att jag inte gör massa slarvfel. känns ju som att det är det man kan åka på..

lika iallafall

blev inte en vinst idag. men det blev lika iallafall, vilket betyder ett poäng. det var länge sedan!

på fredag match mot vrigstad. jag som inte trodde att jag skulle vara med. har ju tenta till sju o matchen börjar halv åtta. var ok att jag kom lite senare. askul! o då ska vi tjyven vinna. tänker inte förlora mot dem en gång till. vi är värda en vinst. o där med basta.

ibland är allt så konstigt. fattar inte hur man tänker ibland. ångest.

just one to go

en tenta avklarad. gick bra, tror jag (o hoppas).. gjorde så som jag lärt mig, hoppas att jag lärt mig rätt bara.

sitter o försöker plugga på den andra nu. externredovisning. man ska upprätta en koncernredovisning o då eliminera massa från de enskilda redovisningarna. är massa man ska komma ihåg att ta bort.. o inte så många dagar att lära mig det på. hoppas att det blir en massa kryssfrågor också.

var inne en sväng på gina tricot innan jag åkte hem igår.. var så himla mkt fint. fick för mig att prova lite saker.. skulle nog inte gjort det för då gick klockan assnabbt o jag var nära o missa bussen hem. skulle åkt med oscar till stan i helgen, men vi kom på att vi spelar match fre, lör o sön. får bli en annan helg.. men jag vill ha alla fina saker nu!

på tal om match. möter jik ikväll igen. tror att vi vinner ikväll faktiskt. eller vi måååste vinna ikväll. känns som att det var evigheter sen. o nu vet vi ju hur de spelar, småttingarna. så nu kanske det ska gå o ordna?

pluggpaus

nu har jag varit duktig o räknat igenom två (eller tre) tentor. det mesta blir rätt faktiskt! helt fantastiskt.

så nu måste jag ta en paus o gratulera mig själv att jag är så duktig genom att äta ostglass med varm hallonsås. mums!

kattbädd

kattbed



undrar hur meja skulle reagera om hon skulle få en sånhär lyxig bädd. om jag hade varit hon skulle jag bli överlycklig, för jag älskar ju snygga saker. tyvärr så är den dyr som bara den.. men när jag har vunnit mina miljoner när jag har gått med i postkodsmijonären, då ska jag köpa en sån.

weee!

har äntligen lyckats o göra ngr större ändringar vad gäller designen på min blogg!

har precis kommit hem från sandra o mattias. käkade pizza (oscar var ju tvungen o fira sitt mål han gjorde i matchen). kollade på "en annan del av köping" fyy tjyven va roligt det var. verkligen min humor. hur roliga o söta som helst! gillar när han skulle inviga o klippa av bandet, men han fick inte av det o drog bara loss det ist.. asg!

fööresten så vann oscar o gänget sin match med 8-3. alla var glada utan mattias som fick ett matchstraff. gladast av dem alla var oscar, fast det egentligen var ett självmål (tog motståndarens benskydd o in).. men om han är glad är jag glad.

imgn blir det sista pluggdagen på finkon. tror jag ska gå o läsa lite nu innan jag somnar. har förresten löst ett problem idag. så nu fattar jag varför man gör som man gör på en del iaf.

emm

emm


head

header2

varför ska allt vara så svårt?

börjar allvarligt överväga om han har skrivit fel i alla facit. så himla dålig kan jag ju inte va så att jag har fel på så här mkt. ne. så måste det va. han har skrivit fel i facit. kanske låter som en ursäkt. men han har ju hittat på egna priser o tider. usch o fy.

blir middag sen med hasselbackspotaits, ryggbiff o wokade grönsaker o ostglass med varm hallonsås till efterrätt. det är ju inte jämt vi firar att oscar fyllt 22.

se om jag orkar räkna en annan tenta innan dess..

snart lördag

ha varit i jkpg o spelat match.. åkte på en sur förlust. 3-2. ska möta dem på onsdag igen o då ska de åka på däng.

imorgon ska jag o oscar fira hans födelsedag med jättemiddag o massa mys.var i skolan hela dagen igår o missade hela hans födelsedag så därför får det bli imgn..  hoppas bara att maten blir god. är jättesugen på god mat, synd bara att jag är så fruktansvärt dålig på att laga mat, trodde ett tag att jag var bra. men har kommit på nu att det var väldigt fel.

nu blir det bingen, så att jag orkar upp imgn o plugga. det ska bli jättekul. inte.

äntligen fredag?

vet inte om jag ser fram emot helg.. betyder bara att tentorna kommer närmare, vilket iofs är skönt så att jag kan slippa tänka på dem sen.. men det innebär också en heeeel plugghelg.. usch o fy..

men sen har vi typ två vecors lov igen o det ska bli såå skönt.
vet inte riktigt vad jag ska göra bara. men det ordnar ju alltid sig.

tillbaka i skolan..

då är jag åter igen här i jkpg.. känns inte som att ngt har hänt sen jag var här sist..

sitter o väntar på ett maratonpass inför tentorna nästa vecka. börjar nu vid ett o slutar sju. betyder att jag är hemma vid nio!!

nu måste jag springa ut till pauline som kommer alldeles strax!

rearearea pluggpluggplugg

har gått o blivit förkyld igen, inte alls roligt.. sitter här fullt påklädd o hoppas på att jag ska må bättre snart..

var en sväng i vetlanda igår o upptäckte till min förtjusning att det var rearearea på vero moda. 75%, I like!
hittade en svart polo, ett vitt typ sommarlinne o ett svart enkelt linne med paljetter på i ringningen o på banden.. o på kappahl hittade jag en svart me vitt mönster, a-linjeskuren tröja, min favoritmodell! undrar om jag ska dit idag igen.. hittade en fin skinnjacka till oscar, brun. men han har ju fått för sig att han ska ha en svart. får se.

gjorde en jätterolig grej igårkväll/natt. not. inventering på öb i nässjö. var hemma vid ett inatt. hatar att räkna. o det är ju sån oordning, eller hur va det maria? hoppas att man får ngt för det. i need.

nu pluggpluggplugg. fruktansvärt segt men så otroligt behövligt.

mat?

sitter o funderar på vad vi ska äta idag.. alltid lika jobbigt.. tänk om man var värsta kocken, tyvärr är det inte så.. o ja har inga idéer heller.. måste handla innan oscars match vid fyra.. visst jag hinner, men o hinna med lite pluggande också skulle inte vara helt fel.. får se vad som hinns med.. har bara ngr sidor kvar i ena boken, de sidor som alltid är tuffast o sätta sig ner o läsa klart.. vet inte riktigt varför..

gårdagen var en nyttig dag. storstädning o stortvättning!

hur ska det gå?

Usch.. mår illa när jag tänker på att tentorna snart är här.. externred känns väl rätt ok, men det är det andra, den som jag håller på o plugga på nu som känns piss.. det är iofs bra att han typ har samma tentor jämnt, men vissa av de övningarna förstår jag mig inte på.. fattar inte hur jag ska komma ihåg hur man ska räkna ut allt.. hoppas att det löser sig..

ikväll ska jag o oscar till karin, ska få träffa hennes nya kille t.o.m!

tänk om..

.. man hade ett eget hus..
då skulle jag må så himla bra!

ett stort eget hus. det är min dröm.. o jag vet precis hur det ska se ut.. tror aldrig att jag kommer hitta det bara..

inspirerande?

återigen en pluggdag.. det här nya året har verkligen börjat inspirerande..

fast jag får väl se det från den ljusa sidan. jag har lärt mig en ny formel idag som man använder när man räknar på kupungobligationer, tror jag att det heter.. verkligen spännande!

idag börjar träningen igen.. Ska bli skönt om komma igång igen. eller stillasittande kanske är min melodi? fattar inte riktigt...

hoppas att vi får vår nya dvd idag så vi kan göra iordning i vardagsrummet efter en veckas kaos.. står snart inte ut längre.

nytt år, mer plugg

så. då var det nya året infirat med stor nyårsbal. väldigt kul fest.. massa folk, var lite skeptisk till om det skulle lyckas. men det gjorde det verkligen..

gårdagen dock var fruktansvärt seg.. låg i soffan hela dan.. plus att jag lyssnade på våra kära katter.. har fått en ny, en stooor ragdoll o tyvärr så är de inte bästa kompisar, än.. står o fräser på varandra nu.. tror att det är så att båda är lika envisa o vill bestämma. men det löser sig väl tillslut..

idag så är det dags.. ska ta tag i pluggandet igen.. verkligen skoj.. kolade mailen nyss o fick reda på vad vi fick på vårt miljöarbete, VG! så visst känns det lite inspirerande ändå.. jag som verkligen inte är bra på att skriva arbeten!

tjatja

RSS 2.0