steget före

Blir så stolt!
Det som jag hade på att göra listan tills imgn är redan gjort!! Har mailat iväg vår argumentationssamling till bildningsstudiernas debattseminarie. Wow!

Oscar har fått spader (?). Har fått för sig att jag måste åka till jkpg imgn o köpa ett xbox 360 till honom.. o han tänker byta in mitt ps!! Han tjänar ju massor av pengar på det.. Men jag kan ju inte köra singstar!!

sjuk!

Nu är äntligen veckan över! Eller skoldagarna iallafall.. Längtar tills jag kommer hem, Oscar lovade att han skulle göra wok, hoppas att han håller det!

Har blivit sjuk, igen.. Skulle nog inte tränat igår, mådde illa hela träningen, men man känner sig så himla löjlig när man säger att man inte kan vara med, särskilt när vi springer massa... De tror säkert att jag har askass kondis (inte för att den är så himla bra, men iaf).. Men idag på morgonen ångrade jag mig bittert, har knapprat massa panodil, annars hade jag nog haft feber nu, who knows.

Onsdag mitt i veckan

Idag ska vi sätta igång med miljöarbetet på riktigt.. Ska vara inne nästa vecka.. Usch, alltid lika jobbigt att ta tag i ngt nytt när man inte har en aning om hur man ska göra! Just nu känns det rätt skönt att det är grupparbete..

Sen har jag ju bildningsstudierna att göra med, lovade att jag skulle sätta ihop det o maila in det. Kanske inte jättejobbigt, men jag HATAR bildningsstudierna!! Bara massa energi som går åt! Ska ha föreläsning i det sen, av en åklagare tror jag det var.. Det kan iofs vara rätt intressant men att behöva engagera sig ännu mer o sen sitta o argumentera om ngt som man inte precis brinner för känns inte jättekul..

Redan säsongsavslutning av Lost ikväll varför ska det sluta så tidigt? Det som är så bra!!

Vilken shoppinghelg!

Äntligen hemma efter en maratonhelg av shopping!
Måste säga att jag är väldigt imponerad av Polen, trodde aldrig att det skulle vara så fint där!! Ser ut som hemma, det mesta iallafall.. Fast det som är slitet är väldigt slitet.. O att leva där är hur billigt som helst, åkte buss o tåg från flygplatsen o in till gdansk kostade 5-6 kronor! sen åkte vi en hel del taxi eftersom det kollektiva var ganska så slitet, exvis tog vi en taxi ut till flygplatsen på söndagmorgonen o det var ju en bit men det kostade bara 125 kronor! Tänk er att ta en taxi i Sverige.. det är inte billigt!

Kläderna var som hemma mest, men allt var faktiskt inte så mkt billigare, hm o sådana affärer vi har hemma var till och med lite dyrare än här.. Vi var på tre olika shoppingcentrar, två i Gdansk o ett i Gdynia, alla tre liknade a6 hemma..
 polenkläder
^ några av mina köp

Som ni ser på bilden är jag helt kär i svart! Förrutom det så blev det också två t-shirtar till oscar, ett hänge (som jag inte kan använda för jag har ingen kedja som passar), en parfym till oscar o sen ett par byxor o massa lancômeprodukter som jag ska få till jul..

Som sagt gick hela dagarna åt till att shoppa o att gå runt flera mil i ett par inte så bekväma stövlar var ngt som mina fötter inte gillade, skönt att komma hem till oscar o få lite massage! På kvällarna gick vi ut för o käka o dricka lite, men var inte lätt att hålla i särskilt länge eftersom man var helt färdig i hela kroppen!

Men det var en jättebra helg o vi pratar om att göra om det till nästa år, då vill jag till Rom eller Barcelona!

Resa

Imorgon (eller inatt) bär det av till Polen.. Där det ska bli en helg fylld av shopping!
Jag har inte en aning om vad jag ska förvänta mig, men jag tror att det är lite billigare än hemma, bara dom har massa fina saker också, för om det bara är billigare gör det ju ingen nytta..
Har spanat in Lancôme, så det ska det bli iaf, måste börja sköta om min hy lite mer har jag upptäckt, funkar inte med tvål o vatten..
Sen lite kläder, är sugen på ngr klänningar, får se vad det blir o förhoppningsvis lite julklappar.

Har fått sådan jullängtan.
Var länge sen jag hade sån, annars brukar det bara bli jul helt plötsligt. Här om dagen var jag så fruktansvärt sugen på mormors julmat (tror att jag börjar bli vuxen!). Det kommer gå snabbt dit.. Ska på julbord med Oscars jobb förresten, fast jag hatar ju värdshusets mat efter o ha jobbat där alldeles för länge!

Nu ska jag packa färdigt o sen kolla på Till Salu innan jag ska till Vrigstad o sova, åker vid tre i natt!!

Önska mig lycka till med min shopping så kommer det förhoppningsvis lite bilder från min Polen-resa så småningom!

Måste ha tacos

Sitter i skolan o väntar på att få åka hem, som vanligt känns det som..

Har haft en inte allt för rolig föreläsning i koncernredovisning. Massa siffror ska in o ännu mer som ska bort, allt känns bara som en röra just nu..

Längtar tills ikväll, både jag o Oscar är träningslediga! Få umgås lite o inte bara säga hej o puss o hejdå. Oscar började prata om tacos precis innan vi somnade igår, o jag blev så fruktansvärt sugen, så därför får det bli taco-kväll! Gott!


to do

Denna veckas to do:

- Verkligen börja analysera miljöredovisningarna (dvs om vi får dem)

- ÅKA TILL POLEN o SHOPPA! o nej, det är inget u-land. Hoppas jag iaf! Där ska kulorna rulla.. Hoppas att de har massa snyggt o att det är superbilligt!

- Försöka plugga lite innan dess

- Shopping i Jkpg på ons, ska iiiinte köpa ngt! Försöka går ju

Nu ska jag iväg o träna, undrar hur mkt skäll vi får idag, eller om de har återhämtat sig (tror inte det)


Hur är det möjligt?

Vilken besvikelse, eller katastrof, vi vann aldrig mot Bodafors!! Jag tyckte inte att vi va skitdåliga, men som vanligt kunde vi sätta alla chanser.. Hatar våra ringar efteråt, få skäll i en halvtimma är inte önskedrömmen direkt..

Skit i det, efter matchen va jag o Oscar, Kalle o Linda hemma hos Jakob o Fanny o spelade spel o umgicks o snacka skit.. En trevlig o härlig fredagkväll(natt).

Igår va en riktigt slödag, det enda riktiga jag o Oscar gjorde på hela dagen va att åka hem till Södravägen där vi fick mat o sen spelade Rappakalja. Var länge sen jag skrattade så mkt! Jag var rappare o skulle säga Oscar förklaring, Tobias började asgarva o sen gick det inte hålla sig. För det finns ju faktiskt inte ngn apsort som upptäcktes på ön Kreta 1972! Han kunde inte lura mig med ngn av hans rappningar, jag känner han alldeles för väl, men pappa var det värre med, han gick på dem stup i kvarten, tills hälften av spelet gått då även han kom på hur Oscar ljuger, o kom då Oscar sist!!

Det som jag är stolt med idag är att jag lyckats tvätta 6 maskiner m tvätt (eller hur man nu säger det). Så nu hänger det tvätt över hela lägenheten. Kollade på Topmodel hela eftermiddagen se, säger väl kanske hur slapp min dag har varit.. Oscar har varit i Finspång så han kommer väl hem snart, vill ha sällskap när jag äter äggen som jag kokade!

Måste vinna!

Dagen har varit slapp men har ändå fått endel uträttat. Vikt ihop veckans outfittar, men de har inte kommit till garderoben än, kommer nog inte att göra det på ett tag heller, om jag känner mig själv rätt.. Mamma o Lotta har varit på besök så jag bjöd dem på min specialitet: pasta, med creme fraiche sås, idag m skinka o ananas..

Imorgon ska jag o Oscar en sväng till Vrigstad o hälsa på, han har ju inte sett deras nya vardagsrum som blivit så fint.

Funderar på o börja sticka, hittade en jättefin kofta, bara det att man måste sticka den själv, ngt som jag inte har tid med. Mamma föreslog farmor, får se om jag ber henne.

Nu ladda, ladda, ladda!

hur snabbt går en vecka?

Imorgon är det äntligen fredag!!
Bara en vecka tills det bär av till Polen o Gdansk (eller Gdynia) där det blir en hel helg fylld med shopping!! Bara att dra på sig sina största spenderarbyxor.. Har föreställt mig att de har jättemkt o att allt är asbilligt. Hoppas verkligen att det är så. Det som står högst upp på vill ha listan är väska, massor av lyxigt smink, fina tröjor o förhoppningsvis ngr fina julklappar, vet precis vad oscar ska få!.. Men det om en vecka alltså.

Oscar vann ikväll igen, match mot Skillingaryd. De leder typ serien, grymt.

Nu ska jag krypa upp i sängen o läsa Plaza kvinna som jag fick av min snälla mamma!
Gossinatti.

Stora Sömnsjukan

Jag hatar vinter o mörker!

Både jag och oscar har fått ett slag av ngn sorts sömnsjuka. O det är inte kul! Det enda jag gör om dagarna är att gå till skolan o sen när jag kommer hem så somnar jag på en gång! Att plugga är inte ens o tänka på!! Bara detta går över snart.. Men lär väl få dras med detta fram till våren, och det är ju tyvärr en rättt bra stund tills dess.. Tur att det är jul snart, lite mys o ljus är kanske precis vad jag behöver..

Ska iväg på träning sen, hoppas att jag orkar det. Har sen träning, det jag hatar mest av allt! Kommer hem sent osså missar jag Lost! Måste kolla på det när jag kommer hem sen o då är klockan mkt. Tur att jag har sovmorgon imgn, inte en chans att jag hade kommit upp kl 6.

Nu ska jag sitta upp o kolla på TV.

Min veckas to do lista verkar hålla i sig.. Fast jag har ju inte börjat läsa böckerna, men det hade jag inte räknat med..

Vill ha!

Nu har det hänt igen.
Jag har hittat ngt som jag vill ha!
Ska ju på nyårsbal iår.. En stoor fest med alla möjliga.. Har hittat en jättefin klänning på asos som jag jättegärna vill ha!


balkl. vill ha

^ Klänning från Asos som jag vill ha!

O jag som inte ska shoppa mer. Ska till Polen om mindre än två veckor, kanske hittar ngt där.. Who knows.

Går allt för snabbt?

måndag igen.
Jag tycker veckorna går så himla snabbt. Nästan läskigt snabbt.. Tycker aldrig att det har varit så här förr..

Helgen har varit bra!

Kollade på Djävulen bär Prada o käkade på Soya i lördags med Oscar, Jakob o Fanny. Har lärt mig hur jag ska göra mina portioner sen förra gången, var verkligen super! Filmen var också helt ok.. Älskar ju kläder o det var det ju massa i den filmen, men tycker att den skulle slutat annorlunda. Vet inte riktigt hur, men kanske att hon skulle göra djävulen god.. Jaa, det skulle nog ha blivit bäst så!

Hem sent o upp sent i söndags. Fars dag. Så var hemma en sväng hos min kära familj. Jag (o liiite Charlotta) lagade mat till pappa, gott. Han fick Da Vinci koden som han blev jätteglad över!
För en gångs skull hängde de med o kollade på Oscars match. De var verkligen inte bra i första o andra, de kunde inte åka skridskor, bara ramlade hela tiden.. Men de låg faktiskt bara under med ett mål inför tredje.. O tillslut kunde de vända! Bara det att det blev spännande igen de sista två (eller fyra) då de var tvungna att dra på sig onödiga utvisningar.. Måste ta o skärpa sig, jag vågar ju aldrig se klart matcherna!

Denna veckas to do: bestämma vilka företag vi ska analysera utan att bli alltför osams, börja läsa böckerna i båda kurserna, spela match på fredag o spöa skiten ur Bodafors, INTE shoppa..

Lördag

Äntligen så tog vi vår efterlängtade seger!
7-2 mot Huskvarna, det är inte så illa!
Så nu börjar vi klättringen mot toppen! Yeah!
Så himla kul o så hur bra vi egentligen är, o nej, vi överskattar inte oss själva.

Kollade på idol, äntligen så åkte rätt person ut.. Det låter verkligen som om hon är med o sjunger på singstar o hon slår inte nytt rekord på det om man säger så.. Tack för att hon inte slog ut Erik också för han ska ju till finalen med Markus.

Har betalat in till nyårsbalen så nu är det bara o vänta o det är inte jättelång tid kvar nu ju, en o en halv månad.. Har kommit in jättemånga söta klänningar i alla butiker, men jag vågar inte köpa ngn, vill ju inte komma dit så har 20 st likadana.. Ska ha farmors brudklänning som är 50(!) år! O hon var gravid.. Det är bara det att jag fattar inte hur smal hon var.. Jag kom i den när jag gick i nian o då var den tajt, så jag tänkte att det är ju inte en chans att jag kommer i den nu, men jodå det gick! Så det kommer nog inte vara ngn som har en sådan..

Ikväll ska jag o oscar med fanny o jakob till jkpg. Ska först käka på soya (älskar efterrätten) o sen ska vi på bio, djävulen bär prada. Hoppas att den är bra annars lär jag få en utskällning för det var jag som tjatade o vill gå. Men jag tror att det blir så att jag älskar den o killarna tycker att den är töntig. O det kan jag ta!

                                                                                 djävulen bär prada

Nu ska jag kolla på idol från igår.

Uppskattning

En ledig dag..
Skönt, men ändå inte.. Skulle inte klara av o bara gå hemma hela dagarna utan att ha ngt o göra.. Nu vet jag ju att jag har saker o göra hela tiden om jag bara vill.. Kanske därför det inte är så skönt o va ledig.. Man får dåligt samvete om man ligger i soffan i en timma. Men det är ju sånt som man måste göra ibland för o kunna värdesätta allt annat.. Om allt bara skulle gå i ett, då skulle inte jag orka med! Utan bara vilja skrika STOPP!

Oscar är o spelar match. undrar om han får spela hela idag, skulle ju vara kul för honom! Tror de vinner..
Vi har match imgnkväll, första på länge.. Mot Huskvarna, de brukar vara bra, fast Vrigstad o Vetlanda vann ju. Det ska vi med göra, köra över dem! Ta vår första seger i serien iår, vore allt på tiden.

Nu ska jag äta chokladbollar som jag lovade o göra till oscar. O lägga mig i soffan o lära mig o uppskatta alla stunder i mitt liv. (Väldigt intressana liv - Charlotta!)


Mirakel!

Så har ett litet mirakel skett i mitt liv. Jag som var så orolig för tentan.. Hjärtat slog o slog när jag fick tentan i min hand. Ville inte kolla bland alla människor, hade inte en aning hur jag skulle reagera när jag såg U/Fx på betyget.. Smög sakta upp för o kolla hur illa det var. Det var då det otroliga inträffade. Jag fick VG på tentan!!!!! (O till alla er som inte pluggar på högskolan: VG är det bästa man kan få)

Allt är över nu!! Ingen mer tenta att tänka på innan jul, visserligen är det massa annat som ska in, men ingen gammal tråkig jobbig tentan som man har hängande efter sig.

Ett litet men åhh så viktigt litet mirakel, tack!

ÅÅÅngest!

Sitter i skolan o väntar på att hela min värld ska vändas upp och ner.
Ska snart få reda på en tenta som jag är helt säker på att jag kuggat, fast ändå är jag inte säker.. Lever fortfarande på det berömda hoppet!

Jag o pauline har haft "pepptalk" hela dagen om att vi kommer oss att ta oss igenom en kuggad tenta. För visst det är ju inte hela världen, men det skulle underlätta så att klara den!

En timma kvar tills genomgången. En timma! Kommer bli en lång timma! Tur att Oscar var så snäll o erbjöd sig o hämta mig i Nässjö. Hade kommit hem nio annars, o det hade jag inte klarat. Ja, jag är en vekling..

Nu måste jag hitta ngt annat o sysselsätta mig med tills vi börjar.. Så att tiden går..

ständigt denna måndag

måndag. har precis vaknat faktiskt. trött efter helgens äventyr.

lördagen började hemma hos farmor på middag med halva tjocka släkten. var där till halv sextiden hem o fixa sig i ordning innan det var dags för tjejförfest (trodde jag) hemma hos emelie i hennes nya lägenhet. Jättemysig! Satt  osnacka lite skit o pimpla vin. Sen drar jag o Becka igång Singstar. O jäkla va skoj det är. O vi va så himla jämna, vann varannan typ. Medan vi sitter där o gastar droppar den ena efter den andra in, o innan vi vet ordet av det är det inte längre någon tjejfest..
Men jag hade lika trevligt ändå.

Mot kulturhuset, måste ta ut pengar först bara, tror jag.
Kommer till bankomaten o ska ta ut mina besparingar, snabbt o lätt.. Men icke, det här kortet funkar inte i denna automat, typ..
Bara att traska hem till oscar o be om lite pengar..

Sen ner mot kulturhuset, där det var dans hela kvällen till 80-talsmusik. o ja, jag hade riktigt kul!
Klockan blev ett alldeles för snabbt. Mot pizza, som vanligt, på ngt outgrundligt vis. Träffade jakob o vi skulle komma på den där låten vi sjöng på singstar. The fudgees, hasplar jag ur mig.. JAA! skriker jakob o har undersökning på hela torget, men ingen kan komma på vår låt.. Ringer hem till oscar, som blir jätteglad (inte) o han säger buttercup låten, smidigt att det är the foundations som sjunger den.. Jakob blir inte såå glad när han får veta att jag har ljugit om gruppen.. men jag ljög inte, jag bara visste inte bättre.
Hem o sova!

Söndagen var så seg som söndagar brrukar vara när man har festat. Kollade på oscar hockeymatch på eftermiddagen, o den var ju ngt speciell. Nog för att de brukar ha världens sämsta domare, men dessa va de sämsta jag sett. Läste i tidningen att det va 23 2minutare o fyra matchstraff, det är inte dåligt...
Oscar fick matchstraff, som vanligt, så fick bara se han halva matchen. Men domaren, det var faktiskt inte matchstraff! Bara för att min Oscar är så mkt större o starkare än alla andra kan ju inte han rå för.. De tacklades mot varandra, det var inte bara oscar som tryckte till honom. Men han var nöjd ändå, det var ju deras nyckelspelare som fick kliva av o ligga o spy istället. (Jag hade fått jättedåligt samvete). De ledde med 5-1 o allt va lugnt men när en minut återstod var ställningen 5-4, vågade inte kolla sista minuten. Men de vann, o de de mötte var obesegrade o serieledare! Skoj!

Nu kommer snart mamma o vi ska åka o slänga skräp. Det ser jag fram emot, eller?


tar det aldrig slut?

Sitter o fattar fortfarande inte hur man ändrar utseende på sidan. tänk om man hade en pojkvän som var grym på datorer, men icke.

Ska snart gå o göra mig iordning, ska till farmor o äta o umgås o sen till kyrkan. Läser upp alla som gått bort under året, alltså ännu en jobbig stund. Det tar aldrig slut.. Det som känns konstigt är att han inte känns död för mig. Känns bara som att han åkt på en lång semester. Jag träffade ju han inte när han var sjuk utan jag har ju bara minnet av honom kvar då han var pigg o allert, så som han jämt va..

Sen blir det lite party ikväll! Hoppas att man känner sig laddad efter eftermiddagen.
Blir nog jätteskoj! Lite tjejfest.

Singstar!!

Fredagkvällen har ägnats åt det som är roligast just nu: SINGSTAR!!
Ni ser ju själva hur det ser ut.. Mkt falsksång o mkt skratt, så fantastiskt kul!
Särskilt när jag vinner hela tiden! Helt sjukt med tanke på att jag inte kan ta en enda ton rent.

Kollade på idol innan, den enda som var i våran klass i kväll var cissi, lika mkt mummel o lika falskt, stundtals.


Singstar

^ vilken härlig sång från Lotta o Tilda!

Idol: Kollade precis på utröstningen.
Jag finner inte ord.
Hur kan Danny åka hem?? Han är ju tusen ggr bättre än både Johan o Cissi.

Jag är allvarligt helt stum. Danny!? Även att man inte vill tycka om honom kan man inte låta bli.

Nu ska jag försöka smälta detta.

Ny

Jaha, då har man skaffat sig en blogg.
vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med den, men det kommer väl så småning om.

Väntar på att oscar ska komma hem så att han kan laga smarrig mat till mig.. kommer nog inte hända idag heller, tyvärr..

Fick reda på min ena tenta igår. Klarade den o det känns så himla skönt. den tentan som jag inte kännde för o göra om.. Massa böcker.. Får reda på den andra på tisdag. känns som att det är ett mirakel om jag klarar den.. Men jag får väl leva på hoppet ett tag till!

Shopping i gårr i jkpg efter skolan. Hittade en jättefin vinterjacka. behövdes, med tankte på att det var sviinkallt ute o att min som jag hade förra året ser ut ungefär som en hösäck på mig.. not flattering! Lite accessoarer som nog skall på imogon när det är dags för lite parrty! 80tal, kommer inte klä ut mig dock, inte värre en vanligt iaf.. Men hoppas att det blir kul, var ett tag sen det var fest senast, o då gick det ju inte
så bra..
                                  jacka
                                      Min ny jacka! (fast min har inte gult foder!)

Så har det bästa äntligen hänt. Jag har fått ps2, och det innebär singstar!
Sjöng hela gårkvällen o en stund idag. Nu orkar min hals inte mer.. får vänta tills jag har ngn o sjunga mot.. mkt roligare.. Visst, jag kan ju inte sjunga. men det är så himla kul o kolla hur många toner man träffar. har t.o.m. blivit singstar! inte illa!

Nu måste jag nog laga lite mat. puss!

RSS 2.0